0788.88.88.99

rezervare@cazare-otopeni.ro

  • ro
  • en
  • de
  • es
  • fr
  • it
cazare-otopeni cazare-otopeni cazare-otopeni
* prenume:
  Companie:
  fax:
Nr. nopti:
Nr. persoane:
  Tip camera:
1 mic dejun 15 lei/persoana, cafea inclusa
1 pranz 30 lei/persoana, nu include bauturi
1 cina 35 lei/persoana, nu include bauturi!
1 transport este 30 lei x cate transporturi sunt (maxim 4 persoane cu bagaje)
Security Code
Total
* Campuri obligatorii

Prezentare Camere

Va punem la dispozitie 4 tipuri de camere:

-  Camera Suita junior

-  Camera Double

-  Camera Double regim single

-  Camera Hostel (cu 7 paturi single)

Oricare din cele 13 camere ale Hostelului IMOBILUX Central o veti alege va vom trata regeste!

Aveti detalii mai jos!

Camera Hostel

Camera Hostel

Va punem la dispozitie o camera cu 7 paturi single, unde cazarea costa doar 40 lei de persoana pentru o noapte.

[citeste mai mult]

Camera Suita junior - 180 lei

Camera Suita junior - 180 lei

Camerele KING sunt cele mai incapatoare si au in dotare pat de mijloc, dublu, 140 cm x 200 cm, saltea ortopedica, sifonier cu 2 usi, tv color, frigider, cuptor cu microunde, acces internet prin cablu.   Sunt 4 astfel de camere, fiecare cu baie proprie, fiecare cu cada si bideu!   La parter sunt 2 bucatarii cu 2 aragazuri si chiuvete, unde oricine poate sa mearga sa-si gateasca propria mancare, daca are ingredientele necesare! Nu costa nimic in plus! Tariful pentru o noapte este 100 lei/Camera KING!   Deasemenea la parter sunt 2 bai dotate cu masini de spalat unde turisii ce sunt cazati mai mult timp pot sa-si spele rufe, haine... Trebuie sa aiba detergentul! Nu costa nimic in plus!

[citeste mai mult]

Camera Double - 140 lei

Camera Double - 140 lei

Camerele BARON sunt dotate cu pat de mijloc, dublu, 140 cm x 200 cm, saltea ortopedica, sifonier cu 2 usi, tv color, frigider, cuptor cu microunde, acces internet prin cablu. Sunt 6 astfel de camere, care sunt deservite de catre 3 bai, cate 2 camere la o baie! La parter sunt 2 bucatarii cu 2 aragazuri si chiuvete, unde oricine poate sa mearga sa-si gateasca propria mancare, daca are ingredientele necesare! Nu costa nimic in plus! Deasemenea la parter sunt 2 bai dotate cu masini de spalat unde turisii ce sunt cazati mai mult timp pot sa-si spele rufe, haine... Trebuie sa aiba detergentul! Nu costa nimic in plus! Tariful pentru o camera tip BARON este de 100 lei/noapte!

[citeste mai mult]

Camera Double regim single - 100 lei

Camera Double regim single  - 100 lei

Camerele DUCE sunt dotate cu pat de mijloc, dublu, 140 cm x 200 cm, saltea ortopedica, sifonier cu 2 usi, tv color, frigider, cuptor cu microunde, acces internet prin cablu.   Sunt 4 astfel de camere, fiecare cu baie proprie, cu dus!   La parter sunt 2 bucatarii cu 2 aragazuri si chiuvete, unde oricine poate sa mearga sa-si gateasca propria mancare, daca are ingredientele necesare! Nu costa nimic in plus! Tariful pentru o camera tip DUCE este de 100 lei/noapte   Deasemenea la parter sunt 2 bai dotate cu masini de spalat unde turisii ce sunt cazati mai mult timp pot sa-si spele rufe, haine... Trebuie sa aiba detergentul! Nu costa nimic in plus!

[citeste mai mult]